Wat te doen bij autoschade?

1. Zorg ervoor dat er altijd een Europees Schadeformulier in de auto aanwezig is.
2.Breng na een aanrijding eerst mens en dier in veiligheid. Waarschuw, of laat omstanders de hulpdiensten (alarmnr. 112 of politie: 0900-8844) bellen als er gewonden zijn. Laat gewonden nooit alleen.
3. Leg de feiten in overleg met de tegenpartij volledig vast op het schadeformulier. Maak een (ruwe) situatieschets en let erop dat beide partijen het formulier ondertekenen.
4. Thuis kunt u de achterzijde van het formulier invullen en eventuele details toevoegen m.b.t. de omstandigheden en de aansprakelijkheid. Neem contact op met Schadenet Vianen: vianen@schadenet.nl of via 0347-322483. Wij regelen de afwikkeling en helpen u graag met het invullen van het Europees schadeformulier. Breng bij het bezoeken van Schadenet Vianen de kentekenpas of kentekenpapieren deel I en II en de groene kaart mee.

Afwikkeling met verzekering
Schade aan uw auto kan op veel manieren ontstaan. Een ongeval, een verkeerde manoeuvre, steenslag of vernielzucht, het zijn slechts enkele oorzaken van deuken, krassen en andere beschadigingen. Wat de schade ook is, wij helpen u graag met de verzekeringstechnische afwikkeling! 

WA verhaalservice van Schadenet Vianen
Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Vraag naar onze voorwaarde.

Laat het ons regelen, schadeherstel zonder nasleep!
Schadenet Vianen heeft jarenlange ervaring met het verhalen van autoschades. De correspondentie wordt digitaal gearchiveerd waardoor later een compleet dossier opvraagbaar is. Wij zorgen ervoor dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade indien mogelijk wordt verhaald. 

Voor de  voorwaarden van deze gratis dienst kunt u contact opnemen met onze vestiging in Vianen middels het telefoonnummer: 0347-322483 of via vianen@schadenet.nl  

Schade verhaald?
Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen. Wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaalsactie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak