Over Schadenet Vianen

Schadenet Vianen is eind december 2012 opgericht en is daarmee een relatief jong schadeherstelbedrijf. Schadenet Vianen is “HET SCHADEHERSTELBEDRIJF” voor Vianen en omstreken. Ons schadeherstelbedrijf heeft een oppervlakte van 1.600m² en telt maar liefst 25 werkplekken. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Vianen aan de Placotiweg 8, nabij de kruising van de Stuartweg en de Placotiweg. Schuin tegenover het welbekende Shell pompstation en naast Kooijman Takel & Berging. Wij zijn dus goed bereikbaar en centraal gelegen.

“Schadeafwikkeling van A t/m Z, is het motto van Schadenet Vianen. Autoschade komt voor een autobezitter altijd onverwachts. Aan ons de taak om u als klant volledig te ontzorgen, om zo door te kunnen gaan met uw dagelijkse bezigheden”, aldus Dirk de Wit, vestigingsmanager bij Schadenet Vianen. Om de klant van A t/m Z te bedienen, beschikt Schadenet Vianen over een zeer breed aanbod van diensten. Een compleet overzicht van al onze diensten en onze service kunt u op deze website terugvinden.

Door te kiezen voor een juiste mix van gekwalificeerd personeel, jarenlange werkervaring en de best passende technologie, zijn wij ervan overtuigd dat wij de juiste ingrediënten voor een succesvolle schadeafwikkeling in huis hebben. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het bovendien mogelijk om hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden.

Duurzaamheid
Schadenet Vianen zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Vianen door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Schadenet Vianen is gecertificeerd conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak